Vi gör ett nytt försök

Om vi skulle ta och försöka lägga lite tid på att skriva ner ett och annat, kanske från vardagen.. något intressant som händer. Kanske skriva om något man lärt sig nyligen som kan vara till nytta av någon annan.

Något bra att börja med kan vara att bekanta sig med “det nya”, alla dessa block som man bygger med nu för tiden när det ska bloggas.

Det känns smidigt och det går säkert att snabbt jobba ihop lite text och bilder när väl konceptet sätter sig. Något som är kul att sätta tänderna i och lära sig mer och mer om är AI, det är något som är på allas läppar och det är något som jag ser som ett väldigt bra hjälpmedel i vardagen.

Här nedan är en liten test när jag lät JetPack att skriva en artikel om just WordPress Block med hjälp av AI.

Bygg en spännande blogg med WordPress block

WordPress blockredigeraren har gjort det enklare än någonsin att skapa dynamiskt innehåll för din blogg. Med block kan du enkelt organisera och anpassa ditt innehåll för att locka och behålla läsarnas uppmärksamhet.

Börja med block

När du skapar ett nytt inlägg i WordPress har du möjlighet att strukturera din text genom att använda olika typer av block. Till exempel kan du använda rubrikblock för att betona sektioner av din text, bildblock för att visa upp fängslande bilder och citatblock för att framhäva viktiga citat eller tankar.

Skapa engagerande innehåll

Med blocken i WordPress har du verktygen för att skapa engagerande innehåll som lockar läsarna. Genom att experimentera med olika blocktyper kan du ge liv åt dina idéer och göra din blogg mer visuellt tilltalande.

En smidigare skrivupplevelse

Även om det nya blocksystemet kan kännas ovant till en början, kommer du snabbt att upptäcka hur smidigt det är att skapa text och integrera bilder. När du vant dig vid blockredigeraren kommer du att kunna skapa innehåll på ett snabbare och mer effektivt sätt.

Genom att utforska de olika möjligheterna med blockredigeraren kommer du snart att kunna skapa en blogg som sticker ut och lockar läsarna tillbaka för mer.

Ta steget in i framtiden med WordPress block och låt din kreativitet flöda fritt!

Det var väl en trevlig liten genererad förklaring på vad block är, på tal om block. Vilken enorm uppsjö av block som går att lägga till enkelt och smidigt.

Här är ett YouTube klipp

Page – Bilmusik

Och lika lätt kan man lägga till t ex en låt från Spotify.

Ett osammanhängande inlägg denna gången, till och med AI-assistenten håller med om det
“”
The content lacks a clear focus and structure. It would benefit from organizing thoughts into distinct topics. Including personal anecdotes and practical tips about using WordPress blocks could make the post more engaging. Consider using headings to break down the content into manageable sections and align the content with a specific target audience. Additionally, providing examples and personal experiences related to using AI and its impact on daily life could make the content more insightful and relatable. Keep experimenting and refining your writing style to create more compelling posts.
“”
men det blir nog bättre med tiden 🙂

Comments

Leave a Reply