Hello, I’m back 🙂

Tänkte börja igen, blogga… skriva av sig lite ibland, bara slänga ur sig allt meningslöst man har där uppe i bollen. Rätt skönt ibland.

För ett tag sedan handlade jag på Wish, bantningsplåster. Min tanke var ju så klart att låta bloggen följa min progress i 60 dagar dag för dag i min viktnergång. Tyvärr dödade min sambo den idén ganska snabbt genom att säga att det där kan man minsann få cancer av, hade aldrig vågat att använda det där.

Tror jag ska lyssna på henne och göra lite mer research innan jag utsätter mig för dessa dramatiska viktminskningsplåster. Dom ser ju helt ofarliga ut, och man sätter det på magen där fettet är som mest.

Hursom så tänkte jag börja skriva lite mer igen. Så jag hoppas att intresset inte redan är borta redan i morgon bitti.

Comments

Leave a Reply