Första tävlingsdagen

Idag började tävlingarna här i Las Vegas. Förra året började vi skjuta kl 7 på morgonen men detta året fick vi sovmorgon. Ja vad nu det spelar för roll när jag själv brukar vakna 3 – 4 på nätterna :). Efter en stadig frukost var vi redo för tävlingen iallafall.

I våran skjuthall var det tre svenskar, jag, min bror och Christian från Borlänge. På min tavla hade jag ett gäng goa amerikaner och amerikanskor och de var jättenyfikna på oss svenskar så klart. Alltid kul med nya bekantskaper tills vi kom fram till att två av oss sköt ihop förra året med. Jag menar, hur stor är chansen lixom… 🙂 Det lät lite fel kanske, det var så klart precis lika kul att snacka mellan skjutomgångarna i år med.

Skyttet gick bra, med omständigheter i bagaget som en dunderförkylning och lite träning. Fick ihop 294 och brorsan 296 vilket är en bra grund för de fortsatta två dagarna. Våran klubbkamrat Patrik fick ihop 289 poäng.

Efter tävlingen gick vi på mässan en sväng, den kändes lite större i år och Peter Grip stod och krängde stabbar i ett stånd :). Vi besökte så klart alla stånd men för våran del var det kanske mest kul att få hälsa på högsta bossen hos Mathews, bågmärket jag skjuter med. Alltid trevligt att få veta vem som står bakom besluten på företaget så att säga.

Vi träffade även på ett par goa gubbar som visade upp sitt företag och de öppnade även upp för att låta mig och min bror skjuta för dom i sverige men hjärtat säger ändå att det är mathews som lockar… Men va fan, vi får se. Får diskutera vidare med dessa goa gubbar i morgon.

Fick ihop en hel del kataloger, klistermärken och pennor, betydligt mer än igår. Fick även tag på en skruv som saknades i min release och fick faktiskt köpa en ny variant som ännu inte börjat säljas, säljstart om två veckor. Kul att vara först med något!

Klockan är inte mer än halv 9 på kvällen här men det känns som det redan är dags för att krypa ner under täcket… i morgon väntar dag två på tävlingen.

Comments

Leave a Reply