Tankar om Michael Jackson död

Jag är ingen fan av Michael Jackson så att jag sörjer honom genom tårar. Det finns låtar jag verkligen gillar dock. Klart att man tycker det är väldigt tråkigt att ett musikgeni har gått i bort. Precis när han börjat ta tag i sitt liv på nytt efter alla anklagelser och stämmningar avlider han. Men det går inte att leva ett liv som Michael Jackson gjorde. Operationer en efter en, skandaler och tunga mediciner. Till slut så ger kroppen vika och det finns inte mycket att göra.

50 år blev han och det är ingen ålder idag. Min farfars far blev 102 fast han var i och för sig ingen popikon :).
Det skrivs om att Michael Jackson lämnade 4 miljarder i skulder, det är mycket pengar det. Men han har skapat en miljardindustri på sin musik och utan pengaslöseri kommer miljardindustrin fortsätta att växa nu även efter hans död. Se bara The king, Elvis, han säljer skiver fortfarande och hans efterlevande lär leva gott på det.
Redan minuter efter dödsbudet gick skivförsäljningen upp.

Michael Jacksons personliga läkare förhörs angående hans död, undrar om de misstänker honom för något? Ville Michael Jackson inte leva mer? Varför skriver läkaren ut mediciner med narkotika om han vet att inte Michael Jackson inte behöver det för sin överlevnad? Ja ne, jag ska inte spekulera, det är så många andra bra på att göra.

Det finns väldigt mycket att läsa om Michael Jacksons död på aftonbladets site.


R.I.P Michael Jackson 1958 – 2009

Leave a Reply